TÁMOGASSA ÖN IS A SZÉKELYEK VILÁGSZÖVETSÉGÉNEK MUNKÁJÁT!

Az alábbi lehetőségek egyikével lehetőséget ad a Székelyek Világszövetségének többek közt, hogy munkáját hatékonyabban végezze, pályázatait, környezetvédelmi programjait finanszírozza, jogi harcot folytasson a székely nyelv, írás, és kultúra megmaradásáért, támogassa a székely nemzet önrendelkezési törekvéseit, segítse azon szervezeteket akik ugyanezen célokért küzdenek!

Banki Átutalással

A Székelyek Világszövetsége székelyföldi egyesülete számlájára:

ASOCIATIA
SZVSZ
EGYESÜLET
IBAN: RO60RNCB0156163509760001
SWIFT: RNCB RO BU

Irány a bankom

Adomány formájában vagy kártyás fizetéssel az Egyesült Államokban lévő szervezet Paypal számlájára:

Támogatom

Adomány formájában vagy kártyás fizetéssel az Európai alapszervezetek közös Paypal számlájára:

Támogatom
A Székelyek Világszövetsége székelyföldi alapszervezete rengeteg akadályoztatás és nagy ellenszél ellenére 2019 áprilisában sikeresen bejegyeztette az
Asotiatia SZVSZ Egyesület- et
Legnagyobb sajnálatunkra az ellenszél nem a román állam vagy apparátusok felől fújt, hanem a magukat székelynek és magyarnak mondó szervezetek háza tájáról. Ezennel üzenjük nekik, ne féltsék a koncot tőlünk, mi a nemzetért vagyunk, és nem az ők etnobizniszére pályázunk!
Senkinek urai nem vagyunk, de szolgái sem!

A Székelyek Világszövetsége első bejegyzett formája 2014 ben történt meg az Egyesült Államok Texas államában előbb nyilt, majd zárt egyesületi formában. Jelenleg ezen egyesület biztositja a szervezetnek a nemzetközi jogi hátteret, honlapunknak a szólásszabadság biztonságát.
A Székelyek Világszövetsége európai alapszervezetei folyamatosan bővülnek. Ezek jogi bejegyzései sorban követik egymást. Legfontosabbként elsőnek a székelyföldi szevezet került bejegyzésre, de a legrövidebb úton szeretnénk bejegyezni a csonkahoni, a németországi, angliai, majd a svédországi jogi szervezeteket is. Ezen szervezetek fogják adni a teljes Világszövetség biztonsági gerincét és megalapozzák a székelység külföldre kényszerült tagjainak a kapcsolatát.