Támogassa Ön is a Visszhang Székely Tábor Kőrispatak rendezvényünket!

2018.05.16

A Székelyek Világszövetsége 2018-ban is megrendezi a Visszhang rendezvényét, amely most már Székelyföld egyik legszebb falujában Kőrispatakon lesz megrendezve augusztus 3-4-5- én. Az eseménynek több célja is van. Elsősorban a székelység nemzettudatának erősítése és egy jótékonysági tevékenység, gyűjtés, amely a romániai falurombolások Bözödújfalu ikonikus templomának újra felépítésére szolgálna.

A rendezvényt színvonalasan, támogatás nélkül nagyon nehezen tudjuk megoldani, ezért kérjük a székelységet, az anyaországi magyarokat, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a rendezvényt, mert minden lej és minden forint vagy bármilyen valuta közelebb visz minket oda, hogy az esemény színvonalát növelve több lehetséges adakozó jöjjön el Kőrispatakra és támogassa a Bözödújfalusi templom létrejöttét.

Várjuk civilszervezetek, magán személyek, vállalatok, pártok és akár a rendezvényünkön fellépni kívánó zenekarok, együttesek támogatását is, természetesen minden támogatóinknak reklám lehetőséget biztosítunk a rendezvényünk alatt.

A támogatásokat a weboldalunkon lévő PayPal számlára várjuk vagy Western Unionon keresztüli utalással. Azok a civilszervezetek, pártok, vállalatok, magánszemélyek akik támogatnák a rendezvényünket azok kérjük vegyék fel a kapcsolatot velünk a hivatalos facebook oldalunkon üzeneten vagy írjanak nekünk az szvszwomasfounderbcs@gmail.com címre és mindenkivel fel fogjuk venni a kapcsolatot.

Köszönjük szépen előre is mindenkinek a támogatását!

Székelyek Világszövetsége Elnöksége

Itt is támogathatja a rendezvényt a ,,Donate,, lehetőségnél!

Keresse a rendezvényt a facebookon