November 18 margójára...

2018.11.08

Azok, akik évről évre a székely nép eltüntetését segítik elő román parancsra,  magyar nevű román pártok, tanácsok és szervezetek formájában, most gyűlésre hívják Sepsiszentgyörgyre a székely embert november 18- án. Azt a székelyt, akik szerintük nem is székelyek, hanem magyarok. Az alábbi videóban rögzített beszélgetés Zoltán(Gazda) és Balázs (Izsák) között történik, egy március 10.-ei autonómia tüntetés közben. A videó tanulsága szerint minden bizonnyal ők nem a székely embert képviselik, hanem azokat akik beolvadtak a román népbe, vagy azokat akik nem olvadtak be a románok közé, ezért most a magyar népbe próbálják őket asszimilálni. Bárhogy is gondolják, a Székelyek Világszövetsége elhatárolódik az ilyen forma gyűlésektől, mert ez semmilyen formában nem a népért van, hanem, egy a pártok (jelen esetben EMNP) és a Siculitas egyesület reklámozására kidolgozott művelet. Minden olyan megmozdulást támogatunk ami a székely nép jogi elismeréséért történik és a székely nép őshonos státusáért kiáll.
       Ahogy többen is tudják már, a Borsos Géza az SZNT egyik alapítója és jelenlegi alelnöke sem támogatja a novemberi 18.-ai nagygyűlést. A Székelyek Világszövetsége, Borsos Géza önrendelkezési eszméje tiszteletben tartása eredményeként, és a nemzetközi porondon való tapasztalataink tanulságaként, nem fogunk megjelenni egy olyan eseményen, ahol a szervezők (Izsák&EMNP) arra buzdítja a székely népet, hogy mondjon le a Székely nemzet alapvető jogairól. Erre kérünk minden önrendelkezési (nem autonómia) szimpatizánst és szervezetünk tagjait ne dőljenek be a 30 éves hazugságoknak és ne vegyenek részt egy ilyen pótcselekvésnek szervezett eseményen. EBBŐL MI NEM KÉRÜNK!!!

Továbbra is kitartást, és Szabadságot a székely népnek!!!

Nem vagytok magatokra hagyva Székelyek! A világ minden részéről Amerikától- Ausztráliáig a székely közösség a világszövetségen keresztül, egységben lesz! Megteszünk mindent, hogy Székelyföldet elismerjék nemzetközileg is, nem kérve a gyarmatosítóktól azt ami már több ezer éve a miénk!