Közleményünk az Erdélyi Médiatér Egyesülethez tartozó Főtér.ro oldalon megjelent Székelyek Világszövetségét mocskoló cikkükre.

2018.07.06

A Székelyek Világszövetsége felszólítja az Erdélyi Médiatér Egyesülethez tartozó Főtér.ro oldalt, hogy a székelyek őshonos népcsoporttá nyilvánításáról szóló cikkükben a nevünket és a közleményünkre való hivatkozást töröljék, mivel a Székelyek Világszövetsége nem járul hozzá az Erdélyi Médiatér Egyesülethez tartozó Főtér.ro, Krónika stb. újságokban való tartalmaink, nevünk és forrásaink szerepeltetéséhez. A Székelyek Világszövetsége a jövőben sem kíván az Erdélyi Médiatér Egyesülethez tartozó újságoknak sem nyilatkozni, sem az ők általuk szerkesztett tartalmak megosztásához a Székelyek Világszövetsége Online felületein, és rendezvényeinken sem!

A Főtér.ro főszerkesztőjét írásos felszólításban részesítettük, és korábban már a Főtér.ro szerkesztőjét Balogh Leventét is felszólítottuk, hogy ne tegyenek rólunk semmit közzé mert nem járulunk hozzá! Abban az esetben ha ezt a Erdélyi Médiatér Egyesülethez tartozó újságok megszegik, a személyiségi jogainkat perrel fogunk válaszolni!

Székelyek Világszövetsége Sajtószolgálata