Közlemény!

2018.09.18

Egy tisztulási folyamat része!

A Benke Csaba által a Székelyek Világszövetségétől ellopott "Székely leszek 2021 Mozgalom" nevű facebook oldal, egy jogilag nem létező szervezet. A helyette indított  "Székely Nemzetiségű leszek 2021-ben" facebook csoport teljes mértékben az SzVSz tulajdona, és nem azonos a Székely Leszek 2021 Mozgalom csoportjával. Szervezetünk teljes mértékben elhatárolódik a Benke Csaba különböző hobbiként üzemeltetett csoportjaitól és felhívjuk a székelység figyelmét arra, hogy óvatosan kezeljék Benke Csaba fórumait ugyanis a jó szándéka erősen megkérdőjelezhető. Az utóbbi időben teljes erővel terjeszti hazugságait és rágalmait főként szervezetünkről és tagságunkról. Tevékenysége nem csak nevetséges, de sajnos ártalmas is, és a székely nemzet megosztására irányul!
Szervezetünk teljes mértékben elhatárolódik fent nevezett személy minden egyéni megnyilvánulásaitól, amelyeket szeret legtöbbször többes számban megfogalmazni.
A Székelyek Világszövetsége minden esetben ki fog állni a székelység jogai és érdekei mellett és nem engedjük, hogy felhasználják külső és egyéni érdekekre vagy éppen személyes kultuszok építésére, legyen ez egy adománygyűjtögető egyesület vagy akár magát mozgalomnak hazudó egyén.