A székely honossági népszavazásunkra folyik még az aláírásgyűjtés! Leadási határidőnk Június 15. Kérjük, Ön is írja alá!

2018.06.01

Kedves Magyarországon élő székelyek és magyar nemzettársaink!

A székely honossági népszavazásunkra folyik még az aláírásgyűjtés és egyre kevesebb az idő, tehát cselekedni kell. Eljött az idő, hogy kimutassuk, hogy mi székelyek jogilag is létező nép vagyunk és a magyar nemzettudatunk mellett teljes szívünkkel, teljes lelkkünkel ragaszkodunk a székely nemzettudatunkhoz is, bárhol éljünk a világban.

Székely és magyar nemzettestvérek, ez a népszavazás hozzá fog járulni a székely önrendelkezés sikeréhez, ha kellő odaadással támogatják Önök is. Tudjuk jól, hogy bizonyos politikai erők, megpróbálják megakadályozni és eltiporni ezt a történelmileg is fontos lépést, de kérünk mindenkit, hogy bízzanak bennünk, mert tudjuk, ez a lépés a székely nemzet megmaradását fogja szolgálni.

Köszönjük azoknak a testvéreinknek, akik idejüket szánva erre aláírásokat gyűjtenek és azoknak is, akik több esetben több száz kilométert utaztak csak azért, hogy aláírják a székely honossági népszavazást. Ezek az emberek felismerték azt a tényt, amit mi is mondunk, hogy ez a lépés nem valakik ellen, hanem valakikért van meglépve és ezt előzetesen több párbeszéd és egyeztetés előzte meg a Székelyek Világszövetsége fórumain belül is.

Magyarország több részén vannak aláírásgyűjtők és bátran az alábbi lehetőségeknél vegyék fel velük a kapcsolat és rendelkezésükre fognak állni:

Budapest: Gaál István: https://www.facebook.com/istvan.gaal.92

Elérhetősége: e-mail szekfoglalo@gmail.com, mobil +36-70-9469121,

Kisvárda, Vásárosnamény esetében Csibi Barnánál https://www.facebook.com/csibi.barna.1

Debrecen környéke Csíki László: https://www.facebook.com/laszlo.csiki1?fref=gs&dti=286734191787028&hc_location=group_dialog 

NAGYON FONTOS! Kérjük, jelentkezzenek, ne várjanak, ha szeretnék támogatni a népszavazási kezdeményezést mivel a határidő ennek június 15, tehát szorít az idő és még szükséges lenne legalább 200-300 aláírás. Mutassuk meg, hogy sikerül ezt közösen összehoznunk!

Hajrá Székelyek, Hajrá Magyarok!

További információért írjanak nekünk a weboldalunk kezdőlapján lévő ,,Írjon nekünk,, rublikánál, vagy a szvszwomasfounderbcs@gmail.com címre. Minden érdeklődővel felvesszük a kapcsolatot.