A székely honossági népszavazásról és aláírásgyűjtésről

2018.02.11

Kedves Magyarországon élő székelyek és magyar nemzettársaink!

A székely honossági népszavazásunkra folyik még az aláírásgyűjtés és egyre kevesebb az idő, tehát cselekedni kell. Eljött az idő, hogy kimutassuk, hogy mi székelyek jogilag is létező nép vagyunk és a magyar nemzettudatunk mellett teljes szívünkkel, teljes lelkkünkel ragaszkodunk a székely nemzettudatunkhoz is, bárhol éljünk a világban.

Székely és magyar nemzettestvérek, ez a népszavazás hozzá fog járulni a székely önrendelkezés sikeréhez, ha kellő odaadással támogatják Önök is. Tudjuk jól, hogy bizonyos politikai erők, megpróbálják megakadályozni és eltiporni ezt a történelmileg is fontos lépést, de kérünk mindenkit, hogy bízzanak bennünk, mert tudjuk, ez a lépés a székely nemzet megmaradását fogja szolgálni.

Köszönjük annak a már több száz testvérünknek, akik idejüket szánva erre aláírásokat gyűjtenek és azoknak is, akik több esetben több száz kilométert utaztak csak azért, hogy aláírják a székely honossági népszavazást. Ezek az emberek felismerték azt a tényt, amit mi is mondunk, hogy ez a lépés nem valakik ellen, hanem valakikért van meglépve és ezt előzetesen több párbeszéd és egyeztetés előzte meg a Székelyek Világszövetsége fórumain belül is.

Magyarország több részén vannak aláírásgyűjtők: Veszprém, Győr, Sopron, Sárvár, Baranya, Dunaharaszti, Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Vásárosnamény, Kisvárda. Az aláírásgyűjtőinkkel fel lehet venni a kapcsolatot a weboldalunk kezdőlapján lévő elérhetőségeknél. Kérjük, hívja meg ismerősét, barátját, szomszédját és aláírásával támogassa a székely honossági népszavazást!

Aláíráslehetőség lesz a MIÉP Szigetszentmiklósi Fórumán 2018. 02.18.-án vasárnap délután 16 órakor a Városi Könyvtár és Közösségi házban. (2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19. A parkolás és a belépés ingyenes.)

Az aláírásgyűjtés e hónap (Február) 26-ig történik, majd a választások után Május 18 folyatódik, tehát akkor is még 30 napig lehetőségében áll aláírni az íveket vagy akár saját területén aláírást is gyűjteni. Akár Szeged, Kiskunfélegyháza, Hódmezővásárhely, Miskolc környékén is ahol nagyon sok székely él.

További információért írjanak nekünk a weboldalunk kezdőlapján lévő ,,Írjon nekünk,, rublikánál, vagy a szvszwomasfounderbcs@gmail.com címre. Minden érdeklődővel felvesszük a kapcsolatot.

Mert létezni szeretnénk jogilag is!
Mert létezni szeretnénk jogilag is!