A román igazságszolgáltatás igazságtalan döntése Csibi Barna ellen. Gyűjtés!

2018.03.07

Románia a lehetőségek országa, tartja egy mondás és valószínűleg ez igaz is, mivel a román igazságszolgáltatás Váradi (Csibi) Barnát az SZVSZ alapítótagját olyan dolgokért ítélte el, 4 év felfüggesztett börtönre, mint például pólókon az ,,Isten áldd meg a magyart!,, vagy ,,Székelyföld nem Románia!,, szerepelt. További pénzbünttésre is ítélték.

Csibi Barna tettei a székely nemzettudat erősítéséért ismertek voltak mindíg is és mindíg a székelység jogainak, önrendelkezésének kiharcolásáért dolgozott. Most el jött egy olyan időszak amikor mi emberek kell összefogjunk és gyűjtést szervezzünk Csibi Barna részére a büntetés kifizetésére és az ügyet tovább vinni az Európai Emberjogi Bíróságra, ahol a bíróság kimondhatja, hogy igazságtalan a román törvényszék döntése.

Kedves Székely és Magyar testvérek! Akinek lehetősége van rá támogatni Csibi Barna ügyét, az kérjük támogassa az alábbi bankszámlaszámon vagy személyes megkereséssel:

Számla tulajdonos: Váradi Barna

OTP 11773449-0222-7665