VISSZHANG - ECHO SZÉKELY TÁBOR 2018

A Székelyek Világszövetsége a Visszhang eseményét idén Székelyföldön rendezi meg. Az esemény tavaly Budapesten a Hősök-téren lett megrendezve ahol a romániai falurombolások elleni 1988-as szintén Hősök téri több százezres megatüntetésre emlékeztek meg. 2018 ban 30-éves évfordulója van ennek az 1988-as eseménynek és a Székelyek Világszövetsége úgy döntött ezt az eseményt itt Székelyföldön kell megrendezni és a falurombolások egyik áldozatának Bözödújfalu templomának felépítésére is gyűjtenénk, amit személyesen a Bözödújfaluért Alapítványnak adnánk át.

Az eseményre támogatókat is várunk cserében reklámfelületet biztosítunk az esemény ideje alatt, tehát lehetőség van vállalkozóknak, magánszemélyeknek, szervezeteknek, pártoknak, zenekaroknak, is támogatni az eseményt. Célunk, hogy egy igazi székely tábor legyen ez, ahol a népzenétől, néptánctól kezdve a helyi népszokások, kézműves tevékenységek, élő koncertek, előadások, politikai fórumokra kerülhet sor. A támogatók kapcsolatba léphetnek velünk a weboldalunkon lévő Visszhang menüpontnál az ,,Írjon nekünk,, lehetőségnél. Minden támogatást előre is köszönünk!

AZ ESEMÉNY OLDALA

ÍRJON NEKÜNK