JELENTKEZÉS SZVSZ TAGNAK VAGY SZIMPATIZÁNSNAK!

Adja meg az alábbi adatokat, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot!

A Székelyek Világszövetségének erkölcsi kódexe:

Ki lehet tagja a Székelyek Világszövetségének?

• A Székelyek Világszövetségéhez politikai pártoktól függetlenül mindenki csatlakozhat, aki a székelységgel és a székely önrendelkezési törekvésekkel rokonszenvez, múltjában tisztességes és becsületes, erkölcsileg tiszta és ezeket előrébb valónak tartja minden anyagi vagy személyes célnál!
• A Székelyek Világszövetsége csak olyan politikai tartalmú dolgokkal foglalkozik, amelyek témája a székelységet is érinti.
• A Székelyek Világszövetsége pártoktól független szervezet és a jövőben is az marad! Ez nem zárja ki, hogy bizonyos pártokat, vagy politikusokat támogatunk terveikben ha azok a székelységre nézve hasznosak!
• A Székelyek Világszövetsége álláspontja egységes, amit bizonyos témákról nyilatkozat formájában tesszük közzé a honlapunkon. Ennek ellenére minden tagunknak lehet a témákban saját magán véleménye amely nem mindig azonos a szövetség álláspontjával. Szervezeten belül minden egyéni vélemény fontos, törekszünk az egyetértésre. Irányvonalunk teljes mértékben törvényes, becsületes és tisztességes úton meghatározott amelytől eltérni sem pénzért, sem egyéni javakért, sem fenyegetés hatására nem fogunk!