JELENTKEZÉS SZVSZ ÖNKÉNTES TAGNAK

Kedves Székelyek Világszövetsége szimpatizánsok!

A Székelyek Világszövetsége Facebook csoport elindítása óta sok minden történt velünk, amit a csoportban is megosztottunk. Egyebek mellett kiálltunk egy székely terméket gyártó vállalkozásért, felemeltük a szavunkat az anyanyelvünk, a magyar nyelv használata mellett és a Csíkszeredai Városháza felirat védelmére is szántunk időt, pénzt, energiát annak ellenére, hogy az erdélyi magyarságot és a székelységet a Román Parlamentbe küldött RMDSZ ezt nem tartotta fontosnak, hisz még az eseményen sem jelentek meg.

Ez a pár hónap nagyon tanulságos volt számunkra és úgy érezzük, itt az ideje, hogy Önökkel kedves csoporttagok, székelyek, erdélyi-, és magyarországi magyarok, valamint a székely önrendelkezést támogató bármely nemzethez, nemzetiséghez tartozó embertársaink, hogy összefogjunk és közösen együttes erővel, pártállástól függetlenül segíteni tudjuk a székely önrendelkezést, amit sajnos az erdélyi magyarság és székelység hivatalos képviselőinek az úgynevezett rendszerváltozás után sem sikerült elérniük. Mi azt tapasztaljuk, hogy már nem is akarják, vagy félnek az elnyomó román hatalom haragjától. Elérkezett az idő, hogy összefogjunk és törvényesen, nemzetközi jogokkal elismertessük a székelység hivatalos létezését és tudjuk biztosítani ennek az évtizedekig félrevezetett népnek, amit már rég megérdemelt volna: az önrendelkezést.

A Székelyek Világszövetsége arra kéri a szimpatizánsait, hogy aki a székelység önrendelkezési törekvéseivel egyetért és szeretne részt venni ebben a nagyon nehéz és magasztos cél elérésében, az jelentkezzen hozzánk az SZVSZ önkéntesei közé, hogy minél nagyobb területen tudjuk a székelység érdekeit - törvényes úton és erkölcsileg tisztán - képviselni. Nem számit az életkor, tapasztalat, iskolai végzettség és semmi ilyen formaiság, csupán az számit, hogy akarjon tenni a székely önrendelkezésért és mindezt a székely nép javáért tegye, ne a neve reklámozásáért, az általa szimpatizált párt reklámozásáért. ,,A ház alapja kész, most a téglákat kell rakni,,

SZÉKELYEK VILÁGSZÖVETSÉGE ÖNKÉNTES TAGOK LEHETNEK AKIK:

1. A 14 életévüket betöltötték. Felső korhatár nincs. A 18 év alattiak az SZVSZ Ifjúsági Tagozatába kerülnek!

2. A székely önrendelkezésért és a székelység hivatalos elismertetéséért szeretnének tenni.

3. Az SZVSZ önkéntes élhet a világ bármelyik pontján, ezért jó lenne, ha sokkal többen csatlakoznának a világban szétszóródott székelyek közül, hogy az SZVSZ megnevezés ezáltal is egyre inkább gyakorlati hitelt nyerjen.

4. A formanyomtatványt eljuttatják a jelentkezési lapon feltüntetett címek valamelyikére. (email, Facebook, vagy Twitter)

Szeretettel várjuk sorainkba azokat, aki érzik, hogy tenni kell és tenni tudnak Székelyföld, a székely nép önrendelkezéséért, nemzetünk megmaradásáért!

Ha Isten velünk, ki lehet ellenünk!

Önrendelkezést Székelyföldnek!

Az alábbi linken letölthető a Jelentkezési lap SZVSZ önkéntes tagnak, a nyomtatványt el lehet küldeni a lenti elérhetőségeknél bármelyik lehetőségre.